بعد از یادگیری افزودن محصول به قسمت دسته بندی و برچسب میرسیم ،دسته بندی و برچسب ها ابزارمهمی در وردپرس هستند استفاده از دسته بندی و برچسب گذاری باعث سازماندهی و انسجام نوشته های سایت شما میشود . شما با دسته بندی به سایت خود نظم میدهید همچنین این دو مورد در سئو شما بسیار تاثیر گذار می باشد و باعث بهبود رتبه سایت شما و پیشرفت کسب و کار شماست .
پرچسب و دسته بندی محصولات بسیار مشابه یکدیگر هستند.دسته ها موضوعات کلی هستند که میتوانید برای آن ها زیرمجموعه قرار دهید . شما باید توجه داشته باشید که ازدسته بند های زیاد و مشابه استفاده نکنید زیرا در این صورت گوگل اینطور برداشت میکند که در سایت شما صفحات تکراری وجود دارد.
برچسب ها جزئیاتی از مطالب و محتوای شما میدهد .برچسب ها امکان زیر دسته بودن را ندارند. تفاوت برچسب ها و دسته بندی ها در این است که استفاده از دسته بندی اجباری می باشد اما استفاده از برچسب گذاری اختیاری می باشد.
دسته بندی
شما باید موضوعات اصلی سایت خود را در دسته بندی قراردهید . کاربر زمانی که وارد سایت شما میشود با استفاده از دسته بندی ، محصول موردنظر خود را پیدا میکند .اگر شما دسته بندی انتخاب نکنید ، وردپرس محصول شما را در دسته بندی نشده قرار میدهد پس میتوان گفت استفاده از دسته بندی اجباری می باشد .
نحوه ایجاد بسته بندی محصولات
برای این کار ابتدا در قسمت پیشخوان >محصولات > دسته بندی ها را انتخاب میکنید.
در صفحه دسته بندی ها ، قسمت افزودن دسته جدید :
نام : در این قسمت نام دسته بندی خود را مینویسید.
نامک : این گزینه اختیاری می باشد. (نام مناسب برایURL است)
دسته اصلی : اگه دسته ای که اضافه میکنید زیر مجموعه دسته ای دیگه ای می باشد آن را انتخاب کنید.
توضیح : در این قسمت میتوانید برای دسته بندی خود یک توضیح بنویسید .
نوع نمایش : در این قسمت انتخاب میکنید در صفحه اصلی دسته ها چه چیزی نمایش داده شود . گزینه “محصولات” فقط محصولات را نمایش میدهد . ” زیر دسته” فقط زیر دسته را نمایش میدهد .گزینه ” هردو” هم محصولات و هم زیر دسته را نمایش میدهد.
تصویر بند انگشتی : ایده ای خوبی است که برای دسته محصولات تصاویر قرار دهید.
برچسب
در برچسب گذاری موضوع فرع را قرار میدهید . وقتی کاربر محصولی را سرچ میکند در صورتی که سایت نمایش داده شود ، کاربر با کلیک بر روی برچسب شما به صفحه محصول می رود.
در صفحه پرچسب محصولات
نام : نام پرچسب مورد نظر خود را مینویسید .
نامک : این گزینه اختیاری می باشد. (نام مناسب برایURL است)
توضیح : در این بخش میتوانید برای برچسب خود توضیح بنویسید.
نتیجه گیری
در این آموزش تلاش کردیم نحوه گذاشتن دسته بندی و برچسب گذاری و تفاوت این دو را آموزش دهیم و با این دو آشنا شویم . تاثیر دسته بندی بر بهبود رتبه سایت شما بسیار با اهمیت است و نباید از آن غافل شوید اما استفاده بی رویه از برچسب ها و دسته بندی های مشابه باعث نتیجه عکس در سایت شما میشود و گوگل صفحه های سایت شما را تکراری در نظر میگیرد .
امیدوارم این آموزش برای شما مفید واقع شده باشد. اگر هرگونه سوال راجب دسته بندی و برچسب گذاری دارید در قسمت نظرات با ما درمیان بگذارید.