بعداز راه اندازی یک وب سایت وردپرسی ، مدیریت آن یکی از مهمترین اقداماتی است که باید برای بهبود عملکرد سایت و کسب و کار خود انجام دهید . این بخش با گزینه های مهمی که در آن قرار دارد روی کلیت سایت شما تاثیر میگذارد. در این قسمت به بخش تنظیمات وردپرس میپردازیم اگر تمایل به بهبود و کیفیت سایت خود دارید در این بخش از آموزش با وبیتو همراه شوید تا با بخش تنظیمات وردپرس آشنا شوید .
شما میتوانید از قسمت پیشخوان وردپرس خود تنظیمات مربوط به پیکربندی کلی سایت خود را مدیریت کنید.
بعداز واردشدن به پیشخوان وردپرس > روی منوی تنظیمات کلیک کنید سپس صفحه تنظیمات برای شما باز میشود در تنظیمات، میتوانید تنظیمات مربوط به : نوشتن، خواندن، گفت و گوها، رسانه و پیوندهای یکتا را انجام دهید و هر بخش را میتوانید مدیریت و کنترل کنید.

تصویر (1)
نحوه کار با تنظیمات وردپرس
تنظیمات عمومی :
در این بخش شما تنظیمات پایه سایت خود را مدیریت میکنید.این تنظیمات با اینکه ساده به نظر می آیند اما روی عملکر سایت شما تاثیر زیادی دارند .در این بخش میتوانید اطلاعاتی شامل : عنوان سایت ، معرفی کوتاه ، آدرس سایت ، آدرس ایمیل مدیریت ، تنظیمات عضویت ، ساختار زمان و تاریخ را مدیریت کنید .

تصویر (2)
عنوان سایت: دراین قسمت شما باید نام وعنوان سایت خود را بنویسید و میتوانید آن را تغییر دهید. دقت کنید که از نام های طولانی استفاده نکنید.
معرفی کوتاه : در این قسمت شما میتوانید یک توضیح کوتاه راجب سایت خود و کسب و کار خود بنویسید.
نشانی وردپرس : در این قسمت میتوانید آدرس سایت خود را تغییر دهید .اگر قصد داشتید آدرس دامنه خود را تغییر دهید یا وردپرس خود را انتقال دهید در این قسمت آدرس سایت را تغییر میدهید .
آدرس ایمیل مدیریت : در این قسمت ایمیل مدیریت وردپرس را وارد میکنید تا از این طریق اطلاع رسانی ها صورت بگیرد .
عضویت : با فعال کردن ان گزینه امکان عضویت و ثبت نام کاربران در سایت فراهم میشود. کاربران میتوانند با نقش کاربری که تعیین میکنید به عنوان عضوی در سایت فعالیت کنند.
نقش پیشفرض کاربر تازه : این قسمت وابسته قسمت قبلی می باشد. در این قسمت نقش کاربری که در سایت شما ثبت نام میکند را مشخص میکنید .
زبان سایت : در این قسمت شما میتوانید زبان مورد نظر خود را برای وردپرس خود انتخاب کنید.
زمان محلی : این قسمت مربوط به تعیین موقعیت مکانی شما می باشد تا براساس آن ساعت و تاریخ سایت را به صورت دستی نمایش بدهید.
ساختار تاریخ : در این قسمت شما ساختار تاریخ خود را که در سایت نمایش داده میشود را تعیین میکنید.
ساختار زمان : در این قسمت شما ساختار زمان یا ساعت را مشخص میکنید.
تنظیمات نوشتن :
شما برای تنظیمات نوشتن باید به بخش تنظیمات نوشتن وردپرس مراجعه کنید.

تصویر (3)
دسته پیشفرض نوشته ها: در این قسمت شما میتوانید یکی از دسته بندی های مطالب را که در سایت اضافه کردید به عنوان پیش فرض انتخاب کنید تا اگر نوشته ای را دسته بندی نکردید در این دسته قرار بگیرد . شما میتوانید از طریق این قسمت دسته را تغییر دهید .
ساختار پیشفرض نوشته : شما میتوانید برای نوشته ها ساختارهای در قالب عکس ، ویدیو ، پیوند و….انتخاب کنیدتا براساس موضوع و محتوای نوشته شده دراین نوع ساختار در نظر گرفته شود.به عنوان مثال : اگر شما بخواهید نوشته ای در سایت خود قرار دهید و با ویدیوکسب و کار خود رامعرفی کنید اگر ساختار نوشته را در حالت ویدیو قرار داده باشید میتوانید به جای تصویر شاخص از ویدیو استفاده کنید.
تنظیمات خواندن :

تصویر (4)
صفحه اصلی شما نمایش داده میشود : دراین قسمت شما تعیین میکنید در صفحه اصلی سایت به صورت پیش فرض نوشته ها نمایش داده شوند و یا یک برگه را انتخاب کنید تا در صفحه اصلی نمایش داده شود و برای نوشته ها نیز یک برگه مشخص کنید تا محتوای شما در آن برگه نشان داده شود.
بیشترین تعداد نوشته ها درهربرگه وبلاگ : در این قسمت شما تعیین میکنید درهر صفحه سایت مثل : صفحه آرشیو، صفحه دسته بندی مطالب و…چه تعداد نوشته نشان داده شوند .
بیشترین تعداد نوشته ها درخوراک :خوراکی سایت همان فید سایت شماست . آن را با عنوان Feed میشناسیم و قابل تنظیم می باشد و شما میتوانید تعیین کنید چه تعداد از نوشته های سایت در فید سایت شما مطالب شما را برای کاربرانی که از طریق RSS میبیند نشان داده شود.
برای هرنوشته در خوراک شامل : در این قسمت شما تعیین میکنید مطالبی که در خوراک نمایش داده میشود به صورت محتوای کامل یا به صورت خلاصه به کاربر نمایشه داده شود.
نمایش به موتورهای جستجو: در این قسمت شما تعیین میکنید سایت شما توسط موتور جستجومثل گوگل مورد بررسی قرار بگیرد یا به موتور جستجو اجازه نداد که به سایت شما دسترسی داشته باشد.
تنظیمات گفت وگوها:

تصویر (5)
بعداز کلیک برروی تنظیمات گفت و گو صفحه تنظیمات آن باز میشود .
شرح گزینه ها
گزینه پیش فرض نوشته : در این بخش تنظیمات مربوط به نظرات را مدیریت میکنید .
کوشش برای آگاه کردن همهٔ وبلاگهایی که پیوندشان در این نوشته است – با فعال کردن این گزینه هنگامی که یک مقاله منتشر میکنید اطلاعیه یا نوتیفیکیشن برایی بلاگ های دیگر ارسال میشود.
اجازه دادن به دیگر وبلاگها برای آگاهسازی پیوندی (بازتابها و دنبالکها) روی نوشتههای تازه ـ بافعال کردن این گزینه اطلاعیه بلاک ها را قبول میکنید.
اجازه به دیگران برای ثبت دیدگاهها روی نوشتههای تازه ـ بافعال کردن این گزینهاجازه گذاشتن نظر توسط کاربران برای نوشته های جدید فعال میشود.
دیگر تنظیمات دیدگاه ها :
نویسندهٔ دیدگاه باید نام و نشانی ایمیل خود را بنویسد ـ کاربر باید نام و ایمیل خود را هنگام نوشتن نظر وارد کند.
بستن دیدگاه ها در نوشته های قدیمی تر از چند روز به صورت خودکار-این گزینه این امکان را به ما میدهد که فقط زمانی که میخواهیم نظرات را قبول کنیم.
فعال کردن دیدگاه های تودرتوـ با این گزینه شما میتوانید به کاربران اجازه دهید به نظر یکدیگر پاسخ دهند.
صفحه بندی دیدگاه ها – اگر پست شما زیاد نظر گرفته باشد شما میتوانید آنها را در صفحات جداگانه قرار دهید و میتوانید تعیین کنید که اولین نظر یا اخرین نظر در صفحه اول قرار بگیرد.
برایم ایمیل بفرستید هرگاه : هرگاه اتفاق های ( کسی دیدگاهی نوشته است) و (دیدگاهی نیازمند بررسی است ) رخ دهد ایمیل برای شما ارسال میشود.
پیش از اینکه دیدگاهی نمایان شود : در این قسمت میتوانید گزینه مورد نظر خود را انتخاب کنید.
بررسی دیدگاه :در این قسمت یک عدد را تعیین میکنید که این عدد سقف مجاز لینک در یک نظر است که اگر تعداد لینک بیشتر از حد مجاز باشد ُ نظر در صف بررسی ادمین قرار میگیرد.
نیم رخ ها :در این قسمت یک تصویرکوچک در کنار نام کاربر نمایش داده میشود.
بیشترین رتبه بندی : در این قسمت شما مشخص میکنید مخاطب سایت شما چه کسانی هستند.
تنظیمات رسانه :

تصویر (6)
در قسمت تنظیمات رسانه شما میتوانید تصاویری که در وردپرس برش میخورند را مدیریت کنید . یعنی برای هر نوع اندازه تصویر که برای تصاویر بندانگشتی ، میانه و بزرگ حداکثر اندازه را مشخص کنید تا هنگام اپلود عکس تصویر متناسب برش بخورد.
بافعال کردن تیک گزینه * پروندهها را ماهانه و سالانه سازماندهی کن* شما میتوانید تصاویری که در هاست آپلود میشون را براساس سال و ماه دسته بندی کنید تا همه تصاویر در یک پوشه قرار نگیرند.
تنظیمات پیوند یکتا:

تصویر (7)
پیوندهای یکتا این امکان و به شما میدهد تا آدرس مطالب خود را با ترکیبی از نوشته ، تاریخ ارسال نوشته ، ایدی نوشته و هر ساختاردلخواه و کلمات دلخواه که میتوانید در آدرستان از آنها استفاده کنید تعریف کنید تا به عنوام آدرس صفحات شما مورد استفاده قرار بگیرد.
جمع بندی
تنظیمات بخش مهم و کاربردی در وب سایت وردپرسی شماست که شما باید با دقت وبه خوبی آن را مدیریت کنید . در این قسمت به آموزش بخش مدیریت تنظیمات وردپرس پرداختیم تا شما بتوانید به راحتی عملکرد سایت خود را بهبود ببخشید و کسب وکار اینترنتی خود را به خوبی راه اندازی کنید .
امیدوارم این آموزش برای شما مفید واقع شده باشد . اگر هر گونه سوال راجب مدیریت تنظیمات وردپرس دارید در قسمت نظرات با ما درمیان بگذارید .